11 Kasım 2009 Çarşamba

İyi kasmak için gerekli bonuslar, item'lar ve skiller

1. Sersemletme: Çünkü bu özellik denk gelirse, ki %5 ve üstü büyük ihtimalle iki set içinde denk gelir. Karşınızdaki slot birkaç saniye sersemler. Siz de o süre içinde hem bir set daha bıçak çakarsınız, hem de darbe almadığını için hp'niz yenilenir. Boss kesmek için yanınızda %16 sersemlik kullanıp sonuçlarını görebilirsiniz.

2. Zehirleme: Bu özellik de slotun hp regeneration'ını (sağlığın kendi kendine giderek artması) durdurur. Ayrıca birkaç saniye de bir bir miktar sağlığından götürür. Boss'larda sadece 1 kez tutar. Eğer hp'niz çok azalmışsa ve slot zehir tutmuşsa kaçın, hem biraz hp'niz yenilenir, hem de o sırada slotun hp 1'e düşer. Bir dönersiniz ve hemen öldürebilirsiniz.

3. Kritik: Bu da skilinizin etkisini ikiye katlar. O açıdan iyidir.
4. Canavara karşı taşları: Bu taş zaten çok pahalı değil, mümkün olduğunca %8 canavara karşı hasar sağlayan +4 taş eklemeye çalışın. Slot keserken +4 öldürücü darbe ve +4 canavar taşının etkisi tamamen aynıdır. Ancak elbette pvp sırasında sadece kritik etkilidir.

5. Suikast: Slotu ortaya toplayın ve bir suikast çakın. En yüksek hasarı vereceksiniz.

6. Zehirli bulut: Slot çekmek için de kullanabilirsiniz, yanyana duran slotlara toptan hasar vermem için de. Boss için zaten farz gibi :)

7. %X HP ve SP tarafından emilecek: Bu da slot keserken az pot harcamanızı sağlayacaktır. Özellikle pot sıkıntısı olan 2. katta şart!

8. %X vücut darbelerini bloklama ve yansıtma bonusları: Eğer bu X %10'sa, tüm hasarı %10 daha az alırsınız. Eğer bu bloklama değil de yansıtmaysa, hem siz %10 daha az alırsınız, hem de bu %10 hasarı slot alır!

9. İyi bir kılıç ve zırhlı at: Kasmak ve metin kesmek için kullanışlı. Bu kılıçta soğutma taşı pek önemli değildir. Kritik, canavar ve kavrama taşları daha iyi olacaktır.

10. Haliyle +hp  ve dex sağlayan herşey! Dex daha önemlidir. Yani +800 hp takacağınıza +8 dex sizin hem daha sağlam durmanızı, hem de sağlam vurmanızı sağlayacaktır.

11. Büyü hızı: Bu bonusu sağlayan herşey, bu bonusa doğal olarak sahip olan her kolye ve soğutma taşları sizin için çok önemlidir. Ninja temelde skilleriyle öldürür ve bu bonus sizin skillerinizi daha sık çakmanızı sağlar.

12. Siam bıçağı: Bu bıçak 70'den sonra kasmak için olmazsa olmaz bir öneme sahiptir. Her artı bastığınızda canavarlara karşı ekstra bir hasar verir. +9 seviyesinde normal hasarının yanısıra slotlara ve metine fazladan %25 vurursunuz. Bir de buna +4 canavar taşı eklerseniz fazladan %33 vurursunuz. Böyle bir bıçakla artık metin keserken de kılıcı bırakabilirsiniz. Çünkü bu bıçak metne herhangi bir kılıçtan daha çok vuracaktır. Slotlar çıktığında da Ctrl+H ile hemen attan inip birkaç skil çakıp slot bitince tekrar at üstünden taşı kesmeye devam edebilirsiniz. Bu bıçak normal bıçaklardan biraz daha uzundur. Bu da, normal bıçağın erişim mesafesinden biraz daha uzak slotlara da vurabilmenizi sağlar, ki bu da kasarken önemli bir özelliktir.
 Not: Hem sersemletmeye hem zehirlemeye yüklenmeniz çok iyi olacaktır. Çünkü bu şekilde slot sersemlemişken aynı zamanda hem regeneration'ı durur, hem de sağlığı azalır. Üstelik bu sırada biz slota vuruyor oluruz! Hızlı saldırı slot keserken kamuflajdan sonra en etkisiz skildir. Çünkü aynı anda birkaç mob'u birden etkileme ihtimali çok düşüktür. Bıçak çevirme de, eğer slotlar tam olarak bir noktaya toplandıysa ve siz sektirerek vurabilirseniz süperdir. Ya da hp çok azaldığında kaçmak için!

3 yorum:

  1. GERÇEKDEN ÇOK FAYDALI OLUYOR SENİ VİCTORS1ST ADIDDAN BERİ TAKİP EDİYORUM BENCE SİTEYİ FORMA CEVİRMELİSİN BÖYLECE ÇARLARIMIZIN RESMİNİ KOYUP SENDE YORUM ALABİLİRİZ CVP BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER..

    YanıtlaSil
  2. aynen doğan arkadaşımıza katılıyorum bende ninja açtım ve senden görüşlerin hakkında yardım almak istiyoruz teşekkürler...

    YanıtlaSil